topbanner
diorama cover

Magyarországon még soha nem jelent meg a makettezés talán legszerteágazóbb és egyben leglátványosabb részével, a diorámák építésével foglalkozó könyv. Ez a kötet - amely egy sorozat első darabja - megmutatja, hogy mindennapi, a ház körül található anyagokból hogyan lehet látványos alkotásokat létrehozni.

A szerző, Adóba László egyszerű eszközökkel dolgozik, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót az egyes építési fázisokon. A könyv nem csak a makettezéssel foglalkozók számára hasznos, hanem a benne leírtak - éppen egyszerűségük és olcsóságuk miatt - jól használhatók iskolákban, kézműves szakkörök foglalkozásain is.

Ha több példányt rendel vagy a második kötet is egyidejűleg rendeli meg, az összevont szállítás csökkentett postaköltségét a visszaigazolásban külön jelezzük!

A könyv fogyasztói ára: 2800 Ft.

SAJNOS A KÖNYV ELFOGYOTT, UTÁNNYOMÁS JELENLEG NEM VÁRHATÓ!

diorama cover

International customers can buy paying through PayPal. We deliver the orders the next workday after the payment arrives with registred airmal. The indicated prices include the shipping!

  Price (per book + shipping costs)
To Europe 2.835 HUF /pcs + 2.310 HUF pp = 5.145 HUF
To the rest of the World 2.835 HUF /pcs + 2.520 HUF pp = 5.355 HUF

Sorry, this book has been sold out.

diorama cover

A 2009 tavaszán megjelent nagy sikerű "Építsünk diorámát I. - Városi környezet" folytatása és szerves kiegészítője a II. kötet, amely a természeti környezet élethű visszaadásával foglalkozik. Változatlanul mindennapi, a ház körül található maradékok és a természetben található növények jelentik az alapanyagot.

A dioráma alapjának elkészítését bemutató fejezetet négy témakör követi: különböző felszínek kialakítása, füvek, fák, cserjék készítése, a természetben fellelhető növények felhasználása és főleg tartósítása és végül a különböző hó és víz effektusok.

Az első kötethez képest 25%-kal nagyobb terjedelem, a részletes leírásokat 300 színes fotó egészíti ki.

A könyv fogyasztói ára: 3150 Ft.

SAJNOS A KÖNYV ELFOGYOTT, UTÁNNYOMÁS JELENLEG NEM VÁRHATÓ!

diorama cover

International customers can buy paying through PayPal. We deliver the orders the next workday after the payment arrives with registred airmail.

  Price (per book + shipping costs)
To Europe 3.360 HUF /pcs + 2.310 HUF pp = 5.670 HUF
To the rest of the World 3.360 HUF /pcs + 2.520 HUF pp = 5.880 HUF

BOTH VOLUME I. AND II. ARE AVAILABLE AGAIN! YOU CAN ORDER IT THROUGH THE DROP-DOWN MENU BELOW THE COVER IMAGE.

For PayPal payment simply choose your region and click on the Buy Now button below. We calculate the regions as per the postal tarifs, so first please check your country here.

Your country belongs to

Magyar viszonteladóink:

Budapesten:

HO-KI Modell

Kék Kobra

Replica

Wargammers

International resellers

Resellers where you can find this book:

Berliner Zinnfiguren (Germany)

M Workshop (Singapore)

Bookworld Wholesale (UK)

Scenery Workshop (NL)

Currency converter

Currency Converter

All prices and fees are charged in HUF and exchanged by your bank. The converter only gives a good estimation of the costs in your local currency, but the exact price will depend on your bank's exchange rates.